Kérés – Kérlek ezt mindenképp olvasd el!

Szellemi tulajdonhoz való hozzá állás.

Itt a legelején szeretném elmondani neked – teljes jó szándékkal – hogy mi mindenre kell figyelnünk, amikor mások szellemi tulajdonához jutunk hozzá.

 

Azon anyagok, melyeket most megosztok veled, a munkásságom gyümölcse.

Vannak benne olyan dolgok, amiket én is másoktól tanultam és beépítettem a képzéseimbe – a saját szűrőmön keresztül átáramoltatva -, és vannak olyan dolgok, amik rajtam keresztül érkeztek a fizikaiba.

Függetlenül attól, hogy egy anyagot véd-e vagy sem szerzői jog, akkor is tiszteletben kell tartanunk mások szellemi, és egyéb munkáját.
A spirituális utunkon az egyik legfontosabb szabály a tisztesség. Ha ezt zsigeri szinten nem építjük be, akkor folyamatos leckéket fogunk kapni ezzel kapcsolatban. De úgy gondolom, hogy ezzel nem mondtam újat. 
🙂

Ez az oldal jelszóval védett, de ha azt te tovább adod, akkor bárki hozzá férhet.
Én arra kérlek, hogy ne tedd!
Gondold végig, hogy mennyi – előre nem látott – következménye lehet, lesz. 

Mi, akik tanítóként, oktatóként, gyógyítóként tevékenykedünk, a munkásságunk által érkezett bevételből tartjuk fenn magunkat. Ahhoz, hogy a további információk és segítő minőségek rajtunk keresztül le tudjanak áramolni a fizikaiba, arra van szükségünk, hogy a munkánkból meg tudjunk élni. Viszont ha a képzéseink anyaga ingyenes formában kiáramlik a világba, akkor a körforgás megakad… szerintem nem kell részleteznem, hogy miért.

Gondolj bele abba is, hogy ha nem tudnám a küldetésemet, hivatásomat végezni, akkor bizony most hozzád sem juthatna el mindaz, amit én tudok átadni neked, és nem tudnád gyógyítani női sebeidet, meginvitálni a tudatosságot, a szerelmet az életedbe, és feloldani az összes korlátozó hitrendszeredet. 

Szóval arra kérlek, hogy ne küld tovább azokat az anyagokat, amiket most tőlem kapsz. Fordítsd a javadra, használd bátran, és inspirálódj belőle. 🙂

Ha úgy érzed, hogy vannak olyan ismerőseid, akiknek szintén nagy segítség lehet az itt található videótréningek, előadások, akkor kérlek pár kedves, invitáló mondattal az alábbi linkeket küld el nekik:

http://eletorom-onismeretnoknek.hu/szakralis-noi-kor/ 

http://eletorom-onismeretnoknek.hu/teremts-jobb-jovot-magadnak/

http://eletorom-onismeretnoknek.hu/a-13-noi-archetipus-hanganyag/

http://eletorom-onismeretnoknek.hu/az-5-elem-es-a-no/

 

Kérlek tisztelj meg engem, a munkásságomat, és  a többi Nőt is támogató és megértő hozzáállásoddal.

Köszönöm!  

Melinda