13 női archetípus

Világunkban régóta a patriarchális társadalom van hatalmon, mely erősen yang minőség. Ebből fakadóan a tudás elsajátításának lehetséges módját ma az értelemben jelölik meg. Ez azt jelenti, hogy minden mást, ami megmagyarázhatatlan, logikailag felfoghatatlan, azt nevetségessé teszik és hóbortnak nyilvánítják.

Viszont a nők nem csak az értelemben, nem csak a yang minőségben határozzák meg magukat, és a tudás elsajátítását. A nőkhöz erősen kapcsolódik az intuitív tudás, és az átalakulás misztériuma.

Mi a misztérium?

A misztérium körébe tartozik a mai világban minden, ami a logika és a megértés felett áll, amit nem tudunk a ma ismert tudományos tézisek szerint bizonyítani. A misztérium mindig is zavarba ejtő, meghökkentő és félelmetes volt az értelem számára.
Ilyenek például a nők életében a vérmisztériumok is. Minden egyes vérmisztérium, átalakít és emel minket, és minden egyes vérmisztérium során Lényünk mélyéről, intuitív módon emelkedik fel a tudás.
Nem tudjuk megmagyarázni azt, hogy ‘miért’ és azt sem, hogy ‘hogyan’ történnek a változások és a fejlődés bennünk a vérmisztériumok által, egyszerűen csak megéljük, átéljük és többé válunk általuk.

A nők életét számos beavatás kíséri, melyeket a mai világban tudattalanul élünk meg, és ezáltal a bennük rejlő tanításokat és erőket nem tudjuk és nem is merjük használni.

Mi ennek a következménye?

Tudatlanság önmagunkkal, végtelen lényünk, női minőségeink és erőinkkel szemben. Ezért folyamatosan azt érezzük, hogy kevesek vagyunk, értéktelenek vagyunk és olyan dolgoknak akarunk megfelelni, amik nem hozzánk tartoznak, amik nem a szívünkből-lelkünkből fakadnak. Elveszítjük erőinket, szépségünket, ragyogásunkat.

 

A női életúthoz 4 nagy szakasz és 12+1 Archetípus tartozik

Biztos felmerül most benned a kérdés, hogy miért 4, miért nem 3?

Ugye régóta abban a hitben élünk, hogy a női létben a hármasság van jelen. A leány, az anya és a banya. Ehhez hozzá rendelik a hold minőségeit is. A leány A növekvő hold, az anya a teljes hold és a banya a sötét hold.

De ez így nem jó, ez így töredék információ!

Miért is?

Most gondolj bele. 20-as éveid elején kilépsz a leány szakaszából és átlépsz az anyáéba, ami kb. 35-40 éves korodig tart. Szerinted Te vagy bármelyik nőtársad 40 évesen már banyának és vénségnek számít?
Bizony-bizony Nem!

A női lét fontos tanításairól, összefüggéseiről, a fentebb írt hiányokról és azok következményeiről (+ miként lehet azokat feloldani és gyógyítani), és a női lét 13 Archetípusáról tartottam előadást a Naliní Szertartás Vezető képzés résztvevőinek.

Az előadás utána pedig egy Spirál járás szertartással segítettem őket abban, hogy újra tudjanak kapcsolódni az eddig homályban lévő női részeikkel.
Csodálatos megélések, kapcsolódások, gyógyulások és elengedések történtek…

Az előadásról felvétel készült, melyhez Te is hozzá juthatsz, hogy a bennük lévő tanításokat és összefüggéseket a javadra és női sebeid gyógyítására fordíthasd.

További információért kattints ide!

A hanganyag több, mint másfél órás.

Szeretettel

Melinda